ម្ហូប​យួន​ តែ​ខ្មែរ​អ្នក​ធ្វើ៖ គួង


គួង

គ្រឿងផ្សំ

ត្រសក់ ការ៉ុត សណ្ដែក​បណ្ដុះ សាឡាដ

សាច់​ជ្រូក​បី​ជាន់ សាច់​ក្ដាម បាញ់​ត្រាង (សំបកមូរ)

បង្អែម

សូយ ៖ បាយដំណើប ដូង សណ្ដែក​បាយ ស្ករស ក្រែប

នំ ទិញ​ពី​ផ្សារ

About វិចិត្រ

ជា​ខ្មែរ​ម្នាក់ ជា​មនុស្ស​ម្នាក់ ធម្មតា​ដូច​មនុស្ស​ឯ​ទៀត​ដែរ
This entry was posted in រឿងរ៉ាវ​ផ្ទាល់​ខ្លួន and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to ម្ហូប​យួន​ តែ​ខ្មែរ​អ្នក​ធ្វើ៖ គួង

  1. វឌ្ឍនា និយាយថា៖

    កំពុងតែគិតថានឹងធ្វើគួងញ៉ាំស្អែកនេះដែរហ្នឹងណា…. បងៗមូរគួងតូចៗល្អដល់ហើយ… ខ្ញុំវិញចាប់ផ្តើមឡើងសុទ្ធតែប៉ុនៗដំរី😆

  2. កេសី និយាយថា៖

    ឃើញហើយ ស្រក់ទឹកមាត់ទាំងលីត្រៗ

  3. សុភា និយាយថា៖

    ចេះនឹកឃើញយកក្រេបទៅមួរបាយសួយ។ ចាំសាកធ្វើអាណឹងម្តង ទើបតែទិញអង្ករដំណើបមកផង

  4. រចនា និយាយថា៖

    ឃ្លាន! ^^* ចាំ​ទៅ​ទិញ​ញ៉ាំ​សិន!😀

  5. កុមារកាមទេព និយាយថា៖

    ចុម!!! ពួចិត្រ ចេះធ្វើគួងដែរ? ខ្ញុំឃ្លានជាងគេនោះគឺ សាច់​ជ្រូក​បី​ជាន់ សាច់​ក្ដាម បាញ់​ត្រាង (សំបកមូរ)

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s